Regn

Regn regn, är de hela tiden. Tar de aldrig slut?
Imorgon ska jag klippas, känns mycket bra.
Just nu har jag låt-bara-växa-utan-att-göra-någontig-åt-de frillan.
Börjar tröttna på den.


Regn gör blommorna fina ialla fall.

Operfekt



Jisses, jag blir då aldrig nöjd med min header! Jag kan hålla på i evigheter. Men nu ska jag ge mig, de funkar för ett tag. Eller? 

Jag gör inget vettigt om dagarna denna vecka känns de som, nu längtar jag bara till fredag och min dejt med mamma, hon ska få klippa mig hade jag tänkt. Sedan lördag är det kalas för storebror och senare på kvällen blir de förhoppningsvis middag med tjejerna. Lovely! Jag ser massor av foto tillfällen denna helg, kliar i fingrarna!

Slänger in en blid på en pelargon, den ser lite hängig ut med bruna blad. Hursom, allt är inte perfekt, de är de som gör de så vackert!

Nys

Ligger hemma i förkyldning. Det är ju de mest tråkigaste som finns. Dyrbar tid bara rinner iväg medans jag ligger på soffan och nyser. Vill bara bli frisk och börja träna igen! Förlåt ankan för att jag är sjuk, jag vill så gärna träna med dig.

Lönen kommer imorgon! Jippi. Men jag har så mycket som ska betalas. Måste införskaffa ett stativ till kameran till exempel.
För ni som vill veta så är jag inte arbetslös länge, eller denna vecka är jag de iaf. Men nästa vecka börjar jobb igen, ända till vi åker har jag de jobbet. Så jag är glad för de, då har jag en slant när jag kommer hem.

Nej. nu ska jag återgå till tv tittandet och nysandet. Suck.
Bilder från Bojtiken ..




Klick



Jag verkligen älskar att fota! Min passion i livet.


Fick syn på en biff

Andre ligger på soffan och är SÅÅ sjuk! Jag stryper honom om han smittar mig! Men jag känner det, jag känner hur de kommer smygandes. Jag har har inte tid att vara sjuk nu..

Ikväll spelade jag stina och emma buzz, de var hur kul som helst. Vi kunde sitta i evigheter. Nu vet jag vad vi kommer att göra på lördag.

Peppar till Varning på Stan - Magnus Uggla, min och stinas party låt 

En Resa Hem

I Söndags åkte jag och andré till mitt andra hem där vi haft tre härliga dar! Vi hittade kantareller, jajamänsam vi hittade stora fina och många! (Hemligt kantarell ställe) Sedan så tog vi oss en sväng till Norge. Härliga dar med bara mys!






Jag skulle visa andré alla sevärdigheter på vägen till Hattfjelldal, dvs. "vattenfallet" och "stupet".
Vattenfallet var ju fint och så. Men "kikhålet" vid vägen ner till stupet hade VÄXT IGEN, de va en hel hop med små björkar ivägen! Jag blev mycket besviken. Ingen som vill röja där precis, så adjöss med den sevärdigheten. Suck.


Pärlan



Handbollen var ju HUR SPÄNNANDE SOM HELST, men tjejerna fixade det! - Brasilien imorgon då ..

Arbetslös efter idag! Lite smått panik vad man ska syssla med, men jag hoppas på mer personlig assistent vik tills vi åker.  Australien är inte långt borta nu, 1 och halv månad kvar. Jag längtar så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Längtar även till sista dansgalan, den kommer bli mysig, iskall och hur trevlig som helst! Mojsigt.

Imorgon ska de putsas på våran nya bil, Pärlan, ni anar inte hur fin vi fått den!

Ah,




Tre röda rosor Tina Turner/ Tyler Hilton, idag älskar jag er för låten;
"Everytime I think of you, I always catch my breath ..
.. I ain´t Missing you at all, since you been gone.. "



Knäppa

Jag vill hem ett tag.
Fota.
Då skulle jag må.


Lovley

Tips!
James Morrison,
gör bra musik.


Står Still

Bloggen står still pga att min fotoinsperation står still ..
Måste komma mig ut och bli inspired

Så länge ..
Bilder från förra helgen på stalondagen, en flopp, men de hindrade inte oss från att ha skoj! Tack ni.