Pierre

Det var den här mannen som satt på bron i förra inlägget:) Jag hade turen att få höra när han spelade och sjöng några av hans egna låtar under fotograferingen! Fantastiskt! Kolla in hans facebook sida HÄR!

På bron

Tjuvtitt på vem jag fotade i söndags ..

En helg ute

Bilder från helgen, alla bilder är tagna med mitt älskade 70-200/2,8 objektiv förutom sista bilden i mörkret då har jag mitt ljustarka 50/1,4:)

Tvåkommaåtta

Joho ni, jag är stolt ägare av ett Canon EF 70-200/2,8 L USM!
Som jag längtat och sparat till denna skönhet, nu är den äntligen min! Jag verkligen älskar den! Kvalité av högsta klass, de känns, hörs och framför allt syns! Här ska fotas!
Visst syns de hur mycket jag älskar den?

Bukett

Puh! Allt redigerings jobb färdigt och skickat för granskning! Här får ni en liten tjuvtitt på Adam & Therese bröllop som jag fotade förra helgen!
Denna dag kommer att vara lång. Kl 16 idag sväger vi om på cyberphoto och hämtar mitt nya objektiv! Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar! :)

Kajsa & Michel

På midsommar fick jag den stora äran att fota Kajsa & Michel på deras bröllopsdag! De regnade hela dagen och kvällen, men just under denna timma som vi fotade va de uppehåll, fantastikt!

Ankis

Igår fick jag krama om henne! :)

Bärplockning

Mer bilder på Rebbis och Ninija, här ska vi ut på bärplockning!
-
Jag laddar inför helgen, den är fullspäckad med fotojobb:) Bröllop på lördag, en familjefotografering och en syskonfotografering på söndag. De kommer att bli jätte skoj! :D

Rebbis & Ninija

Två skönheter i svartvitt:)
-
-
-

Snygg Desirée

Vackra du!