Dags för fotografering?

Sommaren är här och åter igen den bästa tiden för fotografering av alla de slag! Jag tänkte ta på mig några projekt när de passar så hör gärna av er till mig på [email protected] om ni är intresserade. All fotografering kan ske i utomhus, hemma eller i studiomiljö.
 
 
 
Gravidfotografering - Bästa tiden för gravidfotografering är i v.30-33, förhoppningsvis innan svullanden kommer och du kanske fortfarande är lite rörlig:) Att vara gravid är vackert och jag fångar de vackra på bild!
 
Nyfödd - Inom 14 dagar ska man helst fota en nyfödd bebis, då hinner man fånga de speciella egenskaperna. Ju tidigare desto bättre, de växer ju för varje sekund!
 
 
Babyfotografering - Som sagt de växer fort! Vid 3-4 månader när bäbisen kan hålla upp huvudet bra och le får man riktigt fina foton :) När barnet kan sitta själv vid ca. 6 månader brukar de vara vanligt att fota babyporträtt. Första födelsedagen är en stor dag, fira med ett ettårsporträtt:)
 
 
Dop, familj, syskon mm.
 
 
Bröllop - Om ni inte har bokat en fotograf redan så är jag tillgänglig i Vilhelmina området. Jag kan inte vara med hela dagen men 3 timmar kan man boka mig. De är lämpligt för porträtten, vigseln och kanske mingelbilder efteråt.
 
 
Kolla in Kategorier för fler bilder ..
 

Min

Älskade älskade:)

Secret Box

Hade en secret box fotografering för någon vecka sedan. Jag fick tillåtelse att lägga upp några bilder här på bloggen. Tur de, jag blev så nöjd med resultatet! :)