Kamera som fångar alla sinnen

Välkommen till min blogg!

Underbart solig dag! Tur har jag som var ledig och fick njuta av solen. Jag tog mig en sväng till Svannäs, satte på min mammas altan och år jordgubbskräm! - De är sommar vill jag lova!

En timmes prommenad tog jag mig, kameran fick följa. Men tyvärr fick jag inte med doften av vår, ljudet av fåglar och vattnet som porlade. Härliga vår! Jag ska uppfinna en kamera som får med alla sinnen.

Låten som gjorde dagen heter Longing for lullabies med Kleerup & Tityo. När jag körde volvon tillbaka till vilhelmina så kom låten på radion, som att avsluta en perfekt dag. Jag höjde volymen och lutade mig tillbaka. Tajmingen var perfekt!


Tips på något riktigt smarrigt!

Zuccini och spenatgratäng med Qinoua

200g qinoua
1 Zuccini
1 finhackad lök
200g champinjoner
400g spenat, fryst
2 tomater i skivor
oliver
fetaost

Gör så här:

Koka qinoua enligt anvisningen på förpackningen. Hacka gul lök och pressa vitlöken. Skär champinjonerna i skivor. Stek all lök och champinjoner i rapsolja i en stekpanna. Salta och peppra. Tina spenaten, se till så att det mesta av vätskan är borta.
Lägg qinouai botten på en smord ugnsfast form. Bred på champinjoner, lök och spenat. Salta och peppra på spenaten. Täck med tomatskivor, oliver och smulad fetaost. Stek i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.

Underbart god, som gör dig gott!

545866-1       545866-2