Höstens jakt

Här kommer lite blandade jaktbilder!













Jag kom supernära en uggla när vi var ute, dessa bilder är tagna med 50 mm och är något beskärda, för självklart första gången jag lämnar mitt 70-200 mm hemma så ska man se en uggla som sitter så fint på en pinne och inte bryr sig om mig. Typiskt ..

Frost

Äntligen! Nu har jag fixat och ordnat med mina bilder. Sen så har jag flyttat Lightroom och hårdiskarna till den stationära datorn och ska börja jobba på den. De är helt fantasktist att ha en stor skärm, ett tangentbord och en mus när man redigerar bilder. Här kommer jag trivas! :)



Mikaeli

Go middag med mina favvotjejer!









Erika

Här kommer bilderna jag tog på Erika



















Två favoriter

Jag har massvis med bilder på Erika som jag vill visa, men ikväll har jag bara ork och tid till att lägga upp dessa två:)


Lightroom är min vän

Jag redigerar och redigerar varje kväll. De tar då aldrig slut på redigeringsjobb! Men de är ju roligt! Just nu ska tre olika "projekt" bearbetas, de tar tid. Men tack gode gud för Lightroom, jag hade blivit tokig om jag suttit med Photoshop. Jag har jobbat med Lightroom i ett år nu och de är fantasktiskt, jag är SÅ glad att jag började med de! Tusen gånger effektivare!         

Tjuvkik bild på snygga Erika som jag fotade förra helgen. Fler bilder kommer inom kort ..


Höstbilder

Här kommer några bilder på Camilla, Pär och Arvid som jag tog för nån helg sedan. Hösten är lätt den vackraste årstiden! Jag älskar att fota i höstens färger!

Familjefotografering

Denna lilla familj fotade jag för ett tag sedan. Lilla Elvira var hur söt som helst under fotograferingen, hon skrattade och log mot kameran, ett riktigt proffs!